Channie West

Jag heter Channie West.
Jag föddes 1961 i Stockholm, Sverige. Jag döptes till Christina, men bytte officiellt mitt namn 1974 till Channie.
Redan tidigt, som litet barn, hade jag olika former av andliga upplevelser. Jag kunde se den osynliga världen av andar och döda, men även älvor och andra naturväsen, samt även in i framtiden och vad som skulle hända. Det senare var delvis mycket skrämmande saker att se för ett litet barn, när man ser olyckor, krig och död. I familjen var både min mamma och mormor mediala, även om ingen av dem använde sina gåvor fullt ut. Vi pratade aldrig heller öppet om detta.
Året 1966 hade jag min första stora upplevelse av att världen jag levde i, inte bara var det som fanns i min närhet. Världen var större och inkluderade även universum. Jag hade nu fått en fysisk kontakt. En kontakt som gav en mycket frågvis liten flicka, alla svar som mamma och pappa inte kunde ge. Och senare inte heller det svenska skolväsendet.
Livet som barn var för mig en lek, men inte en sådan lek som andra barn leker. Istället handlade leken om att bli utbildad inom precis allting, fysik, kemi, vetenskap med mera. Om hur allt är uppbyggt, universum, tiden och livet och varför just vi finns till. Mycket handlade även om krafter och energier som inte syns, men som kan hjälpa, stärka och heala. Speciellt det där med healing fascinerade mig, och jag ville och fick även, lära mig allt av mina många högre andliga Lärare.
Jag mötte många olika former av Lärare, med utseenden som inte hör Jorden till, men även ljusväsen och änglar, samt andra gudomliga väsen. Mötte även olika religiöst kända personligheter som Buddha, Gud och Jesus. Är uppvuxen i en icke religiös familj och släkt, och senare gick jag emot den familjetraditionen och konfirmerade mig i svenska kyrkan. Men min helhets tro, är dock mer vidsträckt och större än så.
Redan innan jag hunnit bli tonåring, så hade jag gått nästan alla healingutbildningar som erbjöds och blev senare även Lärare, Huvudlärare för Sverige och till sist Ambassadör för Jorden, för den healing och filosofi jag arbetade med. Som vuxen hjälpte jag till att forska om denna healingform på KI, Karolinska Sjukhuset i Stockholm, med slående resultat.
Jag fortsätter än idag att utbilda och vidareutveckla mig. Mina högre andliga Lärare har alltid sagt: ”Livet är en evig skola, som aldrig tar slut”.
Sedan många år tillbaka är hela världen mitt arbetsfält. Jag utbildar elever och lärare inom enormt många spirituellt andliga områden. Detta är mitt liv och mitt kall.

Channie West
Ambassador & Supreme Teacher for Earth